Werkvelden

Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers en instanties en verlenen onze diensten in ieder landschap van industrie, logistieke centra, stedelijk en landelijk of natuurgebied. Altijd met de focus om de veiligheid en continuïteit van uw ondergrondse infrastructuur te waarborgen.

Water

Transporteurs van drinkwater, demi-water, koelwater en rioolwater besteden delen van hun beheer uit aan LievenseAdriaens zoals in- en uitwendige aantasting Lees verder »

Telecommunicatie

Voor telemetrie-verbindingen heeft LievenseAdrieaens onder meer tracé-onderzoek en beschermingsmaatregelen uitgevoerd. Bij beheer en onderhoud van ondergrondse infrastructuur die wij beheren Lees verder »

Energie

Veel olie-, gas, en electriciteitstranporteurs besteden het beheer van hun transportleidingen uit aan LievenseAdriaens. Voor deze categorie opdrachtgevers hebben onze volledige diensten Lees verder »

Chemie en industrie

Chemische bedrijven transporteren hun producten door pijpleidingen. Ook zij besteden het beheer van hun transportleidingen graag uit aan ons, omdat we Lees verder »